Saturday 25 February 2012

Broc's Blog.


Omdat Birke een blog heeft met haar berenboel en wij dat hier in kangaroe land zo leuk vinden heeft papa beer mama kangaroe geholpen ook een blog voor Broc te maken.
Dus nu kunnen alle familie en vrienden lezen over Broc's adventures.

Voor de laatse 3 weken heeft Broc 't heel gezellig thuis gehad met z'n nightje Birke. Hij vond haar wel heel interessant want ze maakt een hoop geluidjes en beweegt veel dus er is altijd wel iets te zien.
Achterin de auto is 't altijd wel gezellig want ze zitten mekaar lekker aan te kijken en soms pakt Birke Broc z'n handje en Broc vind dat wel fijn. Hij vind 't iets minder als ze hem in 't oog probeerd te prikken.

In de 3 weken dat de berenboel hier was is Broc hard vooruit gegaan hij begint al te grijpen naar speeltjes om ze vast te houden. Dat is wel heel leuk, hij kan die speeltjes ook hele leuke verhaaltjes vertellen.

In deze 3 weken is Broc voor t eerst in een zwembad geweest. Papa had 'm meegenomen in 't water, in
't begin was 't wel erg koud maar later was t so much fun. Vooral op 't buikje door 't water rondzweven was erg leuk en in 't opblaas eilandje dat ie van oma Gail en Granny had gekregen.

Broc vond 't ook erg leuk om papa beer na te doen, die stak dan z'n vuist in de lucht en Broc deed dat dan na. In 't begin dachten we dat 't toeval was maar na zo'n 5 keer is dat natuurlijk geen toeval meer. (misshien was Broc die papa beer wel aan 't uitdagen voor armpje worstelen)

Omdat mama d'r hele familie hier was hebben we ook een feestje gehad om te vieren dat Broc er is. Nu konden we samen met mama d'r familie en papa z'n familie gezellig op de foto. Dit gebeurd misschien wel nooit niet meer dus die foto's worden goed bewaard.

every one together
't Is nu wel erg rustig in huis zo zonder de berenboel. Gister heeft Broc weer (3x in 3 weken) een ritje naar t vliegveld gehad. Net zoals de andere 2x was Broc een hele goeie jongen en heeft de 2.5 uur trip (enkele reis) zonder zeuren doorgebracht.
Op de terugweg van 't vliegveld waren we nog even bij Poppie langs geweest want die vind 't ook altijd leuk om Broc weer ff te knuffelen.
Cuddles with poppie

Thuis aangekomen zaten oma en opa al met t eten te wachten en ze waren heel blij om Broc weet te zien.
 't Was al laat dus Broc moest eerst zelf even eten en snel naar bedje toe.

No comments:

Post a Comment