Wednesday 4 April 2012

sprongetje

Volgens mij gaat Broc weer door een sprongetje. De hele week gaat 't al niet zo goed met slapen.
Met een beetje geluk slaapt ie voor een uurtje en dan is ie weer wakker. Van laten liggen is geen sprake, want dan zijn de poppen aan 't dansen dus dan maar op. Zolang als ie op is is er ook niks aan de hand. Dan is ie z'n vrolijke zelf, dus dan is 't op zijn is niet zo'n probleem.
Overdag neemt mama Broc lekker mee om iets te gaan doen en vandaag waren ze lekker naar de rivier gegaan. Mama is begonnen met trainen voor een 5km run die volgende maand is. Samen met Broc in de pram gaan ze dan rennen.
Mama moet wel puffen hoor want rennen met die pram is toch niet zo makkelijk als 't eruit ziet.
s'avonds als 't bed tijd is en dan wil ie weer niet, huilen, tranen met tuiten dus had mama geprobeerd om 'm een flesje formula te geven, maar van die melk moest meneer niks hebben. Een normale voeding trapte ie toen ook niet in dus zat ie lekker met ons op de bank tot 10pm. Toen wilde ie ineens wel een borst voeding en viel gelijk in slaap. Ook makkelijk zo 't bedje ingelegd.
Nu gaat 't weer wat beter en papa en mama doen 1/3e formula in 't avond flesje en dan drinkt ie 't flesje wel, dus gaat ie lekker met een vol buikje naar bed en slaapt ie goed.
Papa kan s'avonds lekker 't flesje geven nu die thuis is en dan kan mama ondertussen eten koken. We hadden lekkere zelfgemaakte pasta en daarvoor gebruiken we de pasta droger die we van de berenboel gekregen hebben.

Woensdag morgen doen Grannie en oma Gail oppassen zodat mama s'morgens klanten kan behandelen. Broc lag om 8.30am in bed en was om 9.15am al weer op. Toen mama weer thuis was had Broc ff lekker gegeten en toen zijn ze samen groenten en fruit wezen halen.
s'Middags gingen Broc en mama naar de kan welletjes. Die hebben 3 kindjes en de jongste is een jongen en is 5 weken jonger dan Broc.
Dit is wel leuk want Broc vind andere kindjes heel interessant.
Omdat ze 't nu alletwee goed naar d'r zin hadden had mama snel wat foto's gemaakt.
samen ff hangen

nu vond ie 't wel leuk op z'n buikje

Met z'n allen op de vloer gezellig
 Papa kwam ze met de auto ophalen zodat Broc op tijd z'n badje en eten kon hebben.

Tot de volgende keer


No comments:

Post a Comment