Monday 14 May 2012

Moederdag

Het was mama d'r eerste moederdag dus dit was heel speciaal.
Om 7am werd Broc wakker en ging mama hem halen.
Eerst zijn buikje volgedronken en toen kwam papa met 't cadeautje aan.
Broc gaf 't aan mama en hielp met 't openmaken van de envelop.
In de envelop zat een voucher voor een foto shoot, dus gaan we met z'n 3e leuk op de foto net voor Broc z'n eerste verjaardag.
 s'Middags gingen we naar de oma's want voor hun was 't ook een speciale dag vandaag.
Broc past in de kleren die die vanuit holland had gekregen en mama dacht bij zo'n vrolijke dag hoort een vrolijke broek.
Papa kwam binnen en die vond dat broc een pipo broek aan had en zei dat hij een truitje zou pakken want hij vertrouwde mama d'r smaak niet.
Hij had het perfecte tshirt gevonden zei die. De print voorop zei: tis not my fault.
so cute
Papa heeft een nieuw spelletje uitgevonden. Vanaf z'n shouder pikt ie Broc op en rolt hem over de kop en dan terug op de grond en weer omhoog.
Broc vind 't zo leuk hij kijkt naar de oma's en lacht zo hard als ie kan.

We waren dit weekend ook naar tante foto geweest. Die is bij d'r vriend ingetrokken en wonen nu dus samen. We gingen dus ff op visite in 't nieuwe huis.
Tante foto vind Beagles heel erg leuk en toen ome sport thuis kwam had ie een knuffel voor d'r bij. (hij had alleen niet door dat 't een Basset is en geen Beagle. Ach ja de kleuren zijn goed)
 Broc mocht leuk met Tonka spelen.
hopelijk doet ie dit niet met Pixi
 Broc kan ook vort goed blijven zitten. Voor 't geval dat ie overvalt liggen d'r wat kussen rond hem heen, maar hij vind 't geweldig om op oma's mat met z'n speelgoed te spelen.

Als mama in de keuken aan de gang is vind ze 't wel gezellig als Broc d'r ook bij is dus heeft ze een nieuw plekje voor hem gevonden.
Broc kan hier lekker veilig spelen.
ondeugend nee hoor.
tot de volgende keer

No comments:

Post a Comment