Thursday 21 June 2012

vriendjes

Broc en mama waren weer eens bij de can welletjes langs geweest.
Nu Broc en de can wel jongen alltwee vort zelf kunnen zitten is 't wel heel leuk om met mekaar te spelen.
samen delen
ze hadden daar een hele leuke wipstoel waar de can wel jongen heel veel plezier in heeft, dus vroeg mama can wel of Broc d'r ook in mocht.
Natuurlijk mocht dat, maar Broc had 't springen niet zo in de gaten die vond de speeltjes voorop veel leuker.
Broc had deze week ook weer post gehad weer van oma die had weer wat kleertjes gestuurd. Leuk hoor dus die gingen we meteen aan passen.
kijk eens hoe goed m'n dikke buik past
Het liefst speelt Broc met papa want die komt elke dag wel met iets nieuws aan. En weet precies hoe die Broc aan 't lache kan krijgen.
Nu kan Broc vort boven op papa zitten. een paar weken geleden kon ie nog niet zo goed bij de grond en moest ie vastgehouden worden, maar nu niet meer Broc kan vort zelf goed z'n evenwicht houden.
oeh oeh
Tegenwoording proberen we Broc wat anders dan melk te leren drinken. Dat valt nog niet mee, maar omdat ie peren en appels zo graag heeft bewaard mama dat water waar ze dat fruit mee kookt en dan drinkt ie 't wel.
Als d'r dan tijdens 't drinken nog gespeeld word is dat natuurlijk veel leuker en zo kan Broc ook lekker papa vol morsen. Ook leuk natuurlijk.

Broc is nu ook groot genoeg voor z'n auto. Hij kan er zelf nog wel niet mee lopen, maar als ie vooruit geduwd word dan is 't plezier.
Wel uitkijken hoor want met al die pret verliest ie z'n evenwicht en dan is boem.
Gelukkig was papa er net op tijd bij en had 'm opgevangen.
kijk mama zonder handjes (en nog steeds ook zonder tandjes)
Mama kan ook gekke spelletjes verzinnen. Die had een stukje plakband dat ze aan Broc gaf en die zat met 2 handen aan mekaar vast. Gelukkig was ie sterk genoeg en kreeg d'r een vrij, maar toen zaten d'r nog 4 vingers aan vast.
Mama moest zo lache dat Broc gezellig mee deet.
Nou, 't is weer over met de pret
Tot de volgende keer

No comments:

Post a Comment