Friday 2 November 2012

1 jaar

Nou nou wat een pret Broc z'n eerste verjaardag.
De morgen begon al goed meteen na 't wakker worden mocht ie z'n eerste cadeautje openen.
Papa had natuurlijk ff meegeholpen want Broc snapte 't niet helemaal hij sheurde maar hele kleine stukjes ervan af en op die manier zou die nu nog aan 't uitpakken geweest zijn.
wat is dit nou toch


Het eerste cadeautje lag goed in de smaak en Broc had veel plezier met alle knopjes, lightjes en muziekjes.
Mama en papa hadden d’r in ‘t begin een beetje moeite mee want die vonden ‘t vrouwtje zo onduidelijk praten, maar al snel hoorde ze dat dat kwam omdat ze in ‘t Frans aan ‘t babbelen was. Dus ff snel ‘t knopje overgezet op Engels.

Toen was oma aan de beurt om Broc een pakje te geven.

Broc had ook van de berenboel wat cadeautjes gekregen en hij vond vooral de puzzle erg leuk, want als je de blokjes tegen mekaar aan ramt dan maakt dat geluid.

Later in de morgen kwam poppie ook nog en die had een grote tas met cadeautjes bij. De olifant maakt heel veel geluid en de balletjes gooi je aan de ene kant in z’n oor en dan blaast die ze door z’n slurf er weer uit.

Opa en oma komen helemaal van Holland voor Broc z’n verjaardag maar die zijn niet de enigste want aunty music kwam ook helemaal vanuit Hong-Kong voor Broc z’n verjaardag.

Van oom en tante klomp had ie een erg leuke trein gekregen. D’r zitten me toch een hoop knopjes op en zelf een mobiele telefoon zodat ie papa en mama kan bellen.
Het achterste wagentje waar Broc op kan zitten is ook meteen een potje, maar mama denkt niet dat ‘t zo’n goed idée is om Broc te leren dat ie op z’n speeltjes kan poepen en plassen, dus Broc kan ie dat bakje beter gebruiken om z'n goederen in te vervoeren.

Great grandpa had een mooie levens echte hond gekocht voor Broc. Hij heeft vroeger zelf zo’n hond gehad en vond dat Broc d’r ook een verdiende.

Ook al was deze dan niet echt hij ziet er wel erg echt uit, en Pixi denkt dat ze d’r een vriendje bij heeft want nadat ze hem een knuffel gaf ging ze d’r lekker bij liggen slapen.

Toen kwam ome sport die moest s’morgens werken en was dus een beetje later gekomen. Samen met tante camera deed Broc z’n grote pakket open scheuren.
Nu is Broc vort een professioneel met ‘t open maken van pakjes, want hij heeft vort door dat d’r elke keer een verassing in zit.

Papa duwde hem rond op z’n tractor volgeladen met dieren, maar ‘t paardje bleef niet zitten dus die eindigde op in Broc z’n borst zak zodat ie toch mee kon rijden.
Met z’n alle stopte ze bij Broc z’n verjaardag kaars voor wat leuke foto’s.

En toen stak papa de kaars aan.

Poppie had ook een leuke stoel voor Broc gekocht en hij kon d’r meteen al goed in zitten.

Papa dacht dat is een goeie stoel voor te vissen dus ging ie Broc z’n hengel halen zodat Broc alvast kon oefenen.
 Iedereen begon vort honger te krijgen dus was 't tijd om de taart aan te snijden. Mama had heel de dag in de keuken gestaan voor de taart en 5 uur later was ie eindelijk klaar, iedereen vond 'm er erg mooi uit zien. 
En gelukkig smaakte ie ook nog heel goed dus dat was wel een bonus.

Broc mocht natuurlijk als eerste aan de taart zitten, en was heel voorzichtig hij brak alleen Mickie's clubhouse z'n oortje eraf.

Nou en toen was de dag vort bijna over en moest Broc in bad en naar bed.
Een drukke dag voor een jarige job, met heel veel plezier en heel veel cadeautjes.

Tot de volgende keer







No comments:

Post a Comment